El Camino - skridt for skridt
40 km vandring - en lang arbejdsdag Se større billede
LUK [ X ]


40 km vandring - en lang arbejdsdag

Hvordan kan man bruge 800 km vandretur til at forbedre sit arbejdsliv?Få en fornøjelig inspiration og samtidig noget at tænke over.
1-3 timers inspiration med billeder, øvelser og deltageraktivitet.

El Camino Francès er en 800 km lang vandretur igennem det nordlige Spanien, der er blevet vandret af pilgrimme igennem hundredvis af år.

Jeg gik turen i september-oktober 2013 og fandt mange lighedspunkter med et arbejdsliv. Det er disse lighedspunkter og den lærdom og visdom, der følger med en sådan belastning af krop, sind og ånd, jeg synes har noget mere at tilføje til den fortravlede hverdag, vi alle mere eller mindre konstant befinder os i.

Små uddrag fra dagbogen:

Allerede 25. september - det går stærkt. Er træt nu - hårdt arbejde at vandre og vandre, savner lidt luksus, måske jeg skal unde mig selv et hotelværelse inden længe. En tiltrængt fridag.

1. oktober - Kl. 6:50 blev jeg prikket på skulderen af en nonne - så er det op. Lige på min fridag, hvor jeg gerne ville gasse den til 7:30. En irriterende forstyrrelse -men de er nu søde de nonner.

10. oktober - Det har været en god dag med 31 km vandring. Vablerne driller. Planlagde at gå 25 km i dag, men planerne holder sjældent. Fik sjovt og inspirerende selskab af en tysker. Talte om EM i fodbold 1992 og Ebbe Sand. Jeg går caminoen skridt for skridt og ved aldrig helt, hvad dagen bringer 
 
plus reinholdt . Byporten 69, 2970 Hørsholm Tlf. 28 44 70 12 . E-mail - klik her
design af JVDamgaard