Kunden siger
Vejen er tydelig for alle Se større billede
LUK [ X ]


Vejen er tydelig for alle
Vi har nu arbejdet sammen med PlusReinholdt i lidt mere end 2 år især koncentreret på lederudvikling og samarbejde i grupper. I vores samarbejde med Gitte oplever vi altid en parathed, en gejst og glæde, til det vi skal i gang med. Vi oplever i samarbejdet nærhed, fokus, styring og forståelse for processen i det arbejde der sker mellem mennesker.
Vi oplever at programmet passer til os i Dansk Data display og ikke er en ”ramme” fra en bog en uddannelse, som vi skal ”puttes ind i”. Gitte tager udgangspunkt i os, og vores hverdag, og det er en stor fornøjelse og det, som vi synes er vigtigst af alt og som vi oplever virker i dagligdagen.
Gitte er top motiveret i sit arbejde og tager tingene seriøst og alvorligt, så vi kan arbejde mod de mål vi gerne vil – samtidig med at humor og et smil på læben altid er til stede.

Gitte formår noget vi sjældent har oplevet hos en konsulent – nemlig at arbejde sammen med os som ledergruppe og med os enkeltvis på en imødekommende, seriøs, åben, tydelig og omsorgsfuld måde og samtidig få tingene/emnerne frem i lyset – se diskussioner komme på bordet holde fast og få gruppen i mål på en ny og styrket måde.

Mangler I en konsulent som arbejder seriøst og målrettet med et stort engagement, og som tør !! Vil I gerne have en konsulent som kommer med gode ideer som passer til jeres virksomhed - så kan vi på det varmeste anbefale Plus Reinholdt

(Gaby Lillebæk, HR-chef, Dansk data Display)

Jeg har nu arbejdet i 7 år for Solutors (tidl. Dansk Data Display)med ledergruppen
 
 
plus reinholdt . Byporten 69, 2970 Hørsholm Tlf. 28 44 70 12 . E-mail - klik her
design af JVDamgaard